Stûv 30 este prima sobă pe lemne care oferă trei moduri de utilizare. Deși acum este în a treia generație, este încă revoluționară, cu sistemul său 3 în 1: foc deschis, ușă de sticlă sau ușă solidă. Pentru a schimba modul de utilizare, trebuie doar să pivotați tamburul Stûv 30 în poziția dorită.

Modul de schimbare durează doar câteva sende: tot ce trebuie să faceți este să pivotați tamburul Stûv 30 până când ușa pe care o doriți este în fața deschiderii sobei. Ușa de sticlă oferă o priveliște magnifică a focului, garantând siguranță, eco-friendliness și economii datorită rezultatelor sale excelente. Ușa solidă încetinește focul și optimizează performanța.

Modul deschis înseamnă că puteți profita la maxim de puterea focului, de mirosul de lemn ars sau chiar să aveți un grătar pentru pregătirea hranei!

Dimensiunii:

Stûv 30 este prima sobă pe lemne care oferă trei moduri de utilizare. Deși acum este în a treia generație, este încă revoluționară, cu sistemul său 3 în 1: foc deschis, ușă de sticlă sau ușă solidă. Pentru a schimba modul de utilizare, trebuie doar să pivotați tamburul Stûv 30 în poziția dorită.Modul de schimbare du Stuv
Caracteristici sobe
Greutate 151 kg
Putere 5 - 9 kW
Randament 84 %
Consum de lemne cu umiditatea de maxim 12% pe ora 1,3 - 2,4 kg/h
Emisi de CO2 (%) ≤ 0,09 %
Lungime lemne 33 cm
Certificate de conformitate CE
Patent n° 1130323

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Sobă Stuv 30 UP

 • Producător: Stuv
 • Model: Sobă Stuv 30 UP
 • 2029-06-13
 • Disponibilitate: În Stoc
 • RON 0

  Contactați-ne pentru preț

  Telefon: 0755.728.528

  Email: office@unicalgaz.ro

   

Etichete: sobă pe lemne, stuv 30 up