Despre noi

Compania SC UNICAL GAZ SRL din municipiul Alba Iulia, oraș plin de istorie din centrul României, realizează sisteme de încălzire cu centrale termice pe lemne, șeminee, dar și cu alte tipuri de centrale termice, cu instalatori specializați în țări precum Germania, Polonia, Cehia, etc. Suntem printre puținele companii de instalații termice din România care au angajații specializați în Uniunea Europeana pentru instalarea celor mai importante mărci de centrale termice pe lemne și șeminee.

Compania noastră deține mai multe magazine fizice în orașe ca Bucuresti, Deva (Hunedoara) și Alba Iulia (Alba), dar și numeroase magazine online unde sunt comercializate la cele mai bune prețuri șeminee, centrale termice pe lemne, peleți, cărbuni și alți combustibili solizi. Comercializăm și accesorii pentru șeminee, centrale termice pe lemne și alți combustibili solizi, dar și diferite componente pentru realizarea instalațiilor de încălzire cum ar fi boilere, puffere, diferite automatizări, țevi, robineți, piese de schimb pentru cele mai importante centrale termice pe lemne, etc.

Pentru toate modelele de centrale termice pe lemne și nu numai asigurăm proiectarea și montarea centralei. Realizăm instalații termice atât cu produse cumpărate din magazinele noastre dar și cu produse cumpărate din altă parte. Deținem autorizații pentru instalarea, montarea și punerea în funcțiune pentru toate modelele de centrale termice comercializate de noi.